Autorijles bij verkeersschool DrivingCoach.nl, een geslaagde keus!

autorijles

 

De basis voor een rijopleiding

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je "even" het rijbewijs haalt. Je gaat toch ook niet parachutespringen met een slechte parachute.

RIS methode

Bij verkeersschool DrivingCoach.nl leren we je stapsgewijs en gestructureerd auto rijden, dit noemt men ook wel vaker de RIS methode (rijles in stappen).

Praktijkboek en instructiekaart

Wanneer je start met de praktijkopleiding ontvang je van ons een RIS praktijkboek hierin worden alle lessen genoteerd. In dit boek staat eigenlijk de theorie van de praktijk, ook wordt dit boek gebruik als aanvulling op de lessen. Je kunt je dan thuis al voorbereiden op de rijles en achteraf kun je het eventueel nog een keer nalezen.

Omdat het belangrijk is dat je zelf en eventueel je ouders zien wat je vorderingen zijn gebruiken wij een leskaart. Op deze leskaart staan in een logische volgorde dezelfde onderdelen als in het RIS boek . Op deze kaart geven wij middels een puntsysteem je vorderingen weer, tegenlijkertijd zet je zelf deze vorderingen in je boek. Dit gebeurt aan het einde van elke les.

Lesauto met ADAS

Uiteraard krijg je les in een jonge goed onderhouden auto ( echt rookvrij ) die volledig voldoet aan de eisen van het CBR. We laten je ook kennismaken met moderne hulpmiddelen zoals cruise control, navigatiesystemen en verschillende andere ADAS systemen zodat je op de toekomst bent voorbereidt.

Lesduur

De rijlessen duren 50 minuten maar worden in het algemeen in blokken van 100 minuten gegeven. Je kunt zelf in overleg bepalen hoeveel rijlessen je in een week wilt volgen.

Driving Coach

Tijdens de lessen heb je steeds dezelfde Driving Coach in dezelfde lesauto, zo hoef je niet steeds aan een andere coach of auto te wennen!

Examenregio

De rijschool is actief in de regio Heerlen, Sittard (Urmond) en Maastricht.

Pakketten en waardebon

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. ( leuk als kado! )

Garantie

De rijschool is aangesloten bij de BOVAG in hierdoor is je lesgeld via een garantiefonds verzekerd!