Welkom op de website van DrivingCoach.nl voorheen verkeersschool Zascha Schoonewille

De rijschool bestaat vanaf 2008 eerst onder de naam Verkeersschool Zascha Schoonewille en nu onder de naam DrivingCoach.nl deze naam sluit beter aan bij de moderne manier van lesgeven.

Daarvoor heb ik als werknemer van een grote verkeersschool in Venlo gewerkt en was dan ook full-time bezig met rij-instructie, in totaal is dat nu meer dan 25 jaar. Ik heb geen nevenactieviteiten (beroepsrijschool) zoals sommige andere rijscholen dat wel hebben en ben dus ook ruim beschikbaar voor de leerlingen. Mijn streven is om kwaliteit te leveren en scoor dan ook fors hoger dan het gemiddelde slagingspercentage. Ik heb bewust gekozen voor een kleine verkeersschool, zodat ik iedereen de persoonlijke aandacht kan geven die hij of zij nodig heeft om op een vlotte en prettige manier het rijbewijs te halen.

Bij verkeersschool DrivingCoach.nl betaal je een reele lesprijs voor rijles waarin b.v. geen boodschappen worden gedaan, of koffiepauze worden gehouden en je betaalt niet voor een duur kantoorpand, administratief personeel etc.

de verkeersschool is aan gesloten bij de BOVAG en dat heeft voor de leerlingen diverse pluspunten waaronder een garantiefonds waarmee je les geld is verzekerd!