Je scooter/brommer rijbewijs halen met DrivingCoach.nl:

Aantal lessen

Om je voor te bereiden op het praktijkexamen is een aantal praktijklessen nodig. Hoeveel je er precies nodig hebt zal per persoon verschillen, maar ga uit van ongeveer 5 lessen.

Praktijkopleiding 1 op 1

Bij ons volg je de rijles 1 op 1 (een driving coach met een leerling) zo krijg je de aandacht die je verdiend. Je kunt de lessen op 1 dag plannen maar het advies is om deze te verdelen over meerdere dagen. Heb je moeite met lange tijd je aandacht vast te houden of heb je moeite met informatieverwerking dan is het advies om het zeker niet in een dag te doen!

De meeste cursisten kiezen ervoor op de opleiding te verdelen in drie dagen , de eerste twee lesdagen 2 volle uren en de derde lesdag 1 vol lesuur met daarna het examen. Maar de plannig is altijd in onderling overleg.

Bromfiets rijles in examen gebied

Tijdens de rijlessen rijden we in het examengebied. Daardoor weet je welke situaties je kunt verwachten. Onze instructeur zorgt ervoor dat je veilig bromfiets leert rijden. Natuurlijk krijg je ook de nodige tips om je te helpen tijdens het praktijkexamen. Je volgt de lessen op een mooie Yamaha Neos. De praktijkopleiding draait om het leren deelnemen aan het verkeer.

Dan is het tijd voor je praktijkexamen...

Na de opleiding voor je bromfietsrijbewijs is het tijd voor het praktijkexamen. Dat begint met een kennismaking met je examinator. Net als bij de rijlessen volgt je examinator je op de brommer.Je rijdt 30 to 40 minutenen laat zien dat jeje bromfietst beheerst en rekening houdt met het andere verkeer. Natuurlijk moet je ver vooruit kijken en verkeerssituaties inschatten tijden het examen. Na de rit vertelt je examinator meteen of je geslaagd bent.